Jamie’s Italian Diner Impressie

Na lang wachten kon ik afgelopen donderdag eindelijk bij Jamie’s Italian in de Markthal uitproberen! Gelukkig kon je makkelijk via de website een online reservering maken. Echter waren de tafels tussen 6 en 8 uur al wel gereserveerd. We hadden een tafel om 17:30 gereserveerd. Toen we om 17:00 arriveerden, konden we gelijk aan tafel.

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding03 Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding04 Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding05 Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding06

We kregen een tafel op de tweede verdieping, maar achter een soort schutting. Dit vond ik een beetje jammer, want ik kon niet echt de sfeer in het restaurant zelf beleven. Verder zaten sommige mensen met z’n tweeën aan een grotere tafel. De volgende keer als ik weer ga, zou ik wel aangeven waar ik liever wil gaan zitten.

Ieder kregen we een menukaart van een A3 grootte voorgeschoteld.

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding01 Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding02

Er zijn verschillende antipasti gerechtjes, pasta, bruschetta’s, salades, hoofd- en bijgerechten. We kregen alleen te horen dat ze geen krab meer hadden.

Samen met mijn vriendin heb ik de Italian Nachos, Truffel Tagliatelle, Garnalen Linguine en de Polenta friet genomen. Voor de pasta zijn er kleine en normale porties. Er werd verteld dat de kleine porties ter grootte zijn als een voorgerecht. We wilden meerdere dingen proberen van de kaart en hebben daarom de kleine portie genomen voor de pasta.

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding10
Italian Nachos

De Italian Nachos zijn gefrituurde ravioli gevuld met 3 soorten kaas en geserveerd met een arrabbiata saus. De saus smaakt een beetje pittig.

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding12
Garnalen linguine
Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding13
Polenta friet met rozemarijn en Parmezaanse kaas
Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding14
Truffel tagliatelle

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding16

Na een half uur kregen we eindelijk onze pasta en polenta friet geserveerd. De kleine porties waren wel beetje weinig in mijn ogen. We hadden bij de andere tafels de normale porties gezien. De kleine porties leken nog niet eens de helft van de normale porties. De smaak beviel gelukkig wel goed, mijn truffel tagliatelle was erg lekker! De polenta friet was ook lekker met rozemarijn en Parmezaanse kaas.

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding18

We zaten eigenlijk al redelijk vol, maar hadden nog wel zin in een toetje. Echter vind ik de toetjes wat aan de dure kant, €7,50 per toetje. Al met al vind ik een geslaagde diner, eten was lekker, alleen vind ik het over het algemeen niet zo warm geserveerd.

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding19

Ik kom graag nog een keer om de andere pasta en risotto van de kaart te proberen. Ik hoop dat ze vaker hun menu wisselen, anders is het wel snel uitgekeken. Tot snel weer Jamie!

Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding20 Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding21 Jamie's-Italian-Dinner-Impressie-Markthal-Afbeelding22

 

 

Views: [650]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*