Primark Den Haag Opening 11 December 2014

Primark Logo

Eindelijk is het zo ver, Primark Den Haag heeft haar deuren vandaag geopend om 11:00! Als ik de Twitter posts lees zijn er veel mensen al in rijen gaan wachten voordat het zo ver was. Het lijkt mij echt een gekkenhuis.

Primark Den Haag Opening - Jos Heymans 2
Foto: Jos Heymans Twitter
Primark Den Haag Opening - Sam Trompert 1
Foto: Sam Trompert Twitter

Primark Zoetermeer

Ik weet nog bij de opening van Primark in Zoetermeer dat men per groepje werd toegelaten om te kunnen shoppen, zelfs toen ik 3 dagen na de opening daar naar toe ging, moest men in de rij buiten wachten om naar binnen te mogen. Ik vind dit wel beetje overdreven eerlijk gezegd, ik wacht wel liever wanneer de “hype” voorbij is.

Ik heb vandaag met paar vriendinnen rond half 6 afgesproken om naar de nieuwe Primark in Den Haag te gaan, hopelijk is het dan wat rustiger en zijn er nog wel wat leuke spulletjes te scoren! Voorheen ging ik altijd naar de Primark in Alexander, nu Den Haag haar eigen Primark heeft, scheelt het veel tijd en reiskosten. Deze Primark is ook de grootste van allemaal (op dit moment) met 8000 vierkantenmeter! Ik ben dus reuze benieuwd naar de collectie.

Primark voor de basics?

Veel vrienden van mij kopen alleen de basic dingen daar zoals truitjes, sokken, pyjama etc. Vaak omdat ze vinden dat de kwaliteit wat minder is, dat de goedkope prijs redelijk is voor een paar keer dragen. Ik kan daar zo nu en dan wel leuke fashion outfits scoren. Wanneer ik complimenten krijg voor mijn outfit, kijken mensen verbaasd als ik zeg dat het van de Primark komt. Hoewel Primark bekend staat om goedkoop, waardoor de indruk wordt gewekt dat de kwaliteit minder is, vind ik dat je daar best kleding kunt halen met goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik koop daar bijvoorbeeld een werkblouse voor maar 5 euro!

Slechte ervaringen die ik heb meegemaakt zijn de tassen! Twee tassen die ik bij de Primark heb gekocht zijn snel kapot gegaan. Bij 1 viel de “drukknop” eraf, zodat mijn tas niet meer dicht ging, bij een ander lieten de draden los van de schouderriem. De tas zelf is dus nog wel heel, maar het ligt aan de kleine details die niet goed zijn afgewerkt.

Jouw mening over Primark

Wat vind jij van de Primark? En ben jij iemand die als eerste bij is bij een opening of liever wacht totdat het wat rustiger is, zodat je op je gemak kunt shoppen?

Zie ook: Impressie Primark Den Haag Opening

Lisa Yeng

 

Views: [699]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*