Asian Food Lovers: de online toko voor al je Aziatische producten

Een tijdje terug had ik bij de Chinese toko Wah Nam Hong of Amazing Oriental (ja ik weet niet meer welke van de 2…) deze kokosmelk concentraat pasta van Jeeny’s gekocht. In één verpakking zitten 5 zakjes in a 50 gram. Persoonlijk vind ik het heel handig, 1 zakje is net genoeg voor een gerecht. Je zit dan niet met restjes van een blik met 400 ml kokosmelk bijvoorbeeld. Afhankelijk hoe romig je de kokosmelk wilt hebben, los je het op met de aangegeven hoeveelheid warm water. Ik stop het zakje meestal eerst in een glas warm water, zodat de pasta eerst wat zachter wordt en makkelijk uit te knijpen is.

Echter kon ik bij beide Chinese toko’s deze Jeeny’s coconut milk concentrate niet meer vinden! Echt balen vond ik…toen ging ik online zoeken waar het eventueel verkrijgbaar is. Ik stuitte toen op de website van Asian Food Lovers die het wel heeft! Als je boven de €35 bestelt is het gratis verzenden, en anders bedragen de verzendkosten €4,95 binnen Nederland. Ze bezorgen ook naar andere landen binnen EU, met diverse verzendkosten. Gelukkig was ik al een tijdje geabonneerd op de nieuwsbrief van Asian Food Lovers en kreeg vorig week een mailtje binnen met een code: AFL8593 (geldig t/m 13 januari 2016) voor gratis verzending! Dit kwam dus heel mooi uit.

Op maandag 11 januari 2016 plaatste ik mijn bestelling en vandaag woendag 13 januari heb ik het al binnen! Echt een snelle levering van Asian Food Lovers.

Asian Food Lovers 1

Asian Food Lovers heeft een groot assortiment aan Aziatische producten. Voor mensen die niet in de buurt wonen van een toko, geen tijd hebben voor boodschappen of niet veel kunnen dragen, bieden zij een uitkomst voor bezorging van Aziatische producten aan huis.

 

Views: [304]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*