Preview impressie Jamie’s Italian Markthal Rotterdam

Markthal bestaat inmiddels 1 jaar en er komen telkens nieuwe eetgelegenheden bij. Zo doende gaat Jamie Oliver restaurant Jamie’s Italian dus binnenkort open!

Gister ging ik even bij de Markthal kijkje nemen omdat er activiteiten plaatsvonden ter ere van 1 jaar jubileum. Natuurlijk ging ik dus ook langs Jamie’s Italian om te kijken hoe ver ze zijn. Ik zag dus dat de deuren eigenlijk al open zijn! Op Instagram zag ik later foto’s dat ze voor enkele uitgenodigden gingen proefdraaien. Officieel zijn ze dus nog niet open voor het publiek. Ik ben super benieuwd en kan echt niet meer wachten om daar te kunnen proberen. Helaas wordt er momenteel nog geen reserveringen aangenomen. Houd de Facebookpagina goed in gaten voor de nieuwste updates wanneer Jamie’s Italian open gaat.

Hierbij enkele foto’s voor de impressie en menukaart!

Jamie's-Italian-Markthal-Opening-Afbeelding07 Jamie's-Italian-Markthal-Opening-Afbeelding02 Jamie's-Italian-Markthal-Opening-Afbeelding03 Jamie's-Italian-Markthal-Opening-Afbeelding04 Jamie's-Italian-Markthal-Opening-Afbeelding05

Views: [323]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*