Jamie Oliver opent Jamie’s Italian restaurant in Markthal Rotterdam najaar 2015

jamie oliver jamies_italian_new_restaurants markthal rotterdam 2_副本2

Jamie’s Italian komt naar Markthal Rotterdam!

Wow! Jamie Oliver gaat zijn Jamie’s Italian restaurantketen uitbreiden en dit keer een restaurant in Nederland, en om precies te zijn in Markthal Rotterdam! Dit nieuws heb ik op Culy.nl gelezen. Dit lijkt mij echt te gek en kan niet wachten om te kunnen uitproberen.

Jamie Oliver en zijn Jamie’s Italian restaurant

Wie kent Jamie Oliver nou niet? Ik vind hem echt heel erg inspirerend op het gebied van koken. Hij heeft veel charisma, zijn manier van uitleggen in YouTube filmpjes heeft zijn eigen karakter. Met zijn kookboek Bespaar met Jamie legt hij bijvoorbeeld uit hoe je nog steeds gezond en lekker kunt koken met een klein budget, en zonder in te leveren op de goede smaak!

In 2008 heeft Jamie zijn eerste Jamie’s Italian restaurant in samenwerking met Gennaro Contaldo (de bekende Italiaan uit Jamie’s tv-shows en YouTube video’s) geopend in Oxford. Inmiddels is het geliefd over de hele wereld met meer dan 30 vestigingen in onder andere Australië, Singapore, Rusland en Zweden.

Jamie Oliver and Gennaro Contaldo opening Jamie's Italian 2008
Jamie en zijn mentor Gennaro Contaldo bij de opening Jamie’s Italian in 2008

Geïnspireerd door Jamie’s passie voor Italiaanse manier van leven

Jamie’s Italian is geïnspireerd door het Italiaanse manier van leven. Het maakt niet uit waar iemand vandaan komt, rijk of arm, iedereen heeft liefde, passie en verve voor voedsel, familie en het leven zelf. Dat is ook de reden waarom Jamie gepassioneerd erover is – goed eten voor iedereen, ongeacht wat.

Neigbourhood restaurant

Met het idee als neighbourhood restaurant waar iedereen welkom is en zich comfortabel voelt, ongeacht het tijdstip op de dag. Het is betaalbaar en toegankelijk. Er wordt focus gelegd op uitzonderlijk eten, goed gezelschap en ontspannen gezelligheid van de Italiaanse tafel.

Menu met verantwoorde ingrediënten

In het Jamie’s Italian restaurant wordt alleen gebruik gemaakt van vers, zorgvuldig geproduceerde en seizoensgebonden ingrediënten. Verder wordt er genoeg aandacht gegeven aan mensen die vegetarisch zijn, allergieën hebben of glutenvrij moeten eten.

Op de website kun je alvast een kijkje nemen van het menu. Het handige is dat je op de website ook kunt aangeven dat je vegetarisch bent of glutenvrij wilt eten.

Ben jij net zo enthousiast als ik?

Op de (Nederlandse) website staat aangegeven dat Jamie’s Italian gepland staat om in het najaar van 2015 haar deuren te openen in Markthal Rotterdam. Blijf op de hoogte van Jamie’s updates via zijn website, Facebook (NL), Twitter, YouTube, Instagram, Instagram Jamie’s Italian NL en Pinterest

Adres:
Jamie’s Italian, Rotterdam (Markthal)
Grotemarkt 90-92
3011 PA  Rotterdam

En als laatst deel ik een leuk promo filmpje van de Jamie’s Italian vestiging in Causeway Bay Hong Kong. In het filmpje geeft hij aan dat er in de zomer 2014 een Jamie’s Italian in Hong Kong wordt geopend. Hij probeert het zelfs in het Kantonees aan te kondigen. Heel erg komisch om te zien (horen). Als ik weer naar Hong Kong op vakantie ga, ga ik zeker een bezoekje brengen!

Lisa Yeng

Zie ook: Jamie’s Italian restaurant in Harbour City Tsim Sha Tsui 

Views: [1318]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*