Over Lisa

Being Inspired by Lisa

Hoi welkom op mijn blog!

Zoals je aan mijn blognaam BeingInspiredBy.nl (afgekort BiB) kunt zien, wil ik mensen inspiraties laten opdoen met mijn blog. Ik ben Lisa Yeng en deel graag mijn ervaringen met anderen, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van nuttige informatie. Mijn blogs zullen gaan over dingen in het dagelijks leven en met name over koken! Ik ben iemand die graag experimenteert in de keuken en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

In 2011 ben ik begonnen als blogger bij lifestyle blog Dames.nl en vind dat het tijd is om een echte eigen blog te beginnen. Mijn luckynumber is 9, en laat het toevallig vandaag 9 december 2014 zijn, een toeval? 😉 De website is nog in de maak, maar blijf mij volgen om leuke inspiraties op te doen in het dagelijkse leven!

Wat kun je verwachten op mijn blog?

  • lekkere recepten
  • leuke product/gadget reviews
  • fotografie shoots
  • ins and outs van het dagelijks leven
  • af en toe wat persoonlijke dingetjes 😉

Laat je inspireren door Lisa

Lisa Yeng - Being Inspired By BlogSome facts:

Afkomst: Chinees

Favoriet: Mintgroen, Chocolade, Snoopy

Is gek op: Koken, Lekker eten (Sushi, Tapas), Fotografie (van eten), Gadgets, Reizen, Bloggen, Social Media, Nieuwe dingen uitproberen

Voor de rest ben ik:

* Iemand met eigen stijl
* Spontaan
* Behulpzaam
* To the point

 

Contact

Facebook BeingInspiredByTwitter BeingInspiredByInstagram BeingInspiredByPinterest Social Media BeingInspiredByE-mail BeingInspiredBy

E-mail: info@beinginspiredby.nl

Contactformulier

Disclaimer
Op deze website gebruikte foto’s en video’s zijn eigen eigendom (tenzij anders vermeld). Het gebruik hiervan zonder voorafgaande toestemming en bronvermelding wordt niet op prijs gesteld. Alvast bedankt voor je medewerking!

 

 

Views: [736]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*