2 Kinds of people: Welke type ben jij?

Afgelopen paar dagen heb ik posts op Facebook voorbij zien komen van een  Portugese art director João Rocha. Met simpele illustraties illustreert hij 2 typen mensen. Mensen die een hapje uit een chocoladereep nemen en mensen die het eerst in stukjes afbreekt bijvoorbeeld. Welk type ben jij?

Hieronder ga ik aangeven wat voor type ik ben haha!

Veelal kom ik wel uit met een sudoku spelletje, en als ik niet uit kom, dan kras ik het ook niet door 😉

2 Kinds of People-Afb02

Mij voorkeur is eigenlijk geen beiden. Mijn favoriet is namelijk een beetje een combi ervan. Ik had er 1 van Phillips, het heeft van die rondjes die je tegen je oor aanhoudt en een clipje die je om je oor heen bevestigt.

2 Kinds of People-Afb03

Uhm, ik laat het meestal zoals het door de provider is opgegeven met een persoonlijke nickname erbij om het makkelijker te herkennen. Ch0co Ziggo 009 bijvoorbeeld.

2 Kinds of People-Afb04

Ik heb meestal 2 vensters naast elkaar. Linker venster om filmpjes te bekijken en rechter venster om te “werken” en die staat vol met tabbladen inderdaad haha.

2 Kinds of People-Afb05

Ik kijk tegenwoordig weinig tv…

2 Kinds of People-Afb06

Ik ben echt zeker type 1! Diagonaal vind ik redelijk onhandig in het vasthouden of eten ervan. Zeker als je tosti gaat maken, past het alsnog niet in de 2 vakjes van het apparaat als je het diagonaal hebt gesneden…

2 Kinds of People-Afb07

Voor een boek gebruik liever een boekenlegger, omdat ik geen kreukels wil hebben. In folders ga ik wel een hoekje omvouwen als ik een pagina wil markeren om te onthouden als ik een bepaald product op die pagina wil kopen.

2 Kinds of People-Afb08

Ik breek een chocoladereep altijd eerst in stukjes. Het lijkt me niet helemaal goed voor de voortanden om zo hard te bijten op een reep.2 Kinds of People-Afb09

Sushi eet je toch gewoon met stokjes?2 Kinds of People-Afb10

Ik heb echt een hekel aan die Bing bars of andere software die (ongevraagd) werkbalken aan je browser toevoegen…

2 Kinds of People-Afb11

Voor mij digitale horloges!

2 Kinds of People-Afb12

Over het algemeen reageer ik wel snel op berichten, dus zo veel notificaties meldingen zou ik niet hebben.

2 Kinds of People-Afb13

Ik heb voor belangrijke wakker momenten wel 2 wekkers ingesteld. Voor het geval ik 1 per ongeluk uit heb gedrukt…in plaats van laten snoozen.

2 Kinds of People-Afb14

Ik orden boeken zeker op grootte haha.

2 Kinds of People-Afb15

Ja hier is het een beetje van beide. Ik groepeer zowel apps als dat er bepaalde apps zijn die gewoon los in het menu staan.

Op de website van João Rocha kun je zelf je eigen ideeën insturen waarvan je vindt dat mensen verschillen in het doen van bepaalde dingen.

Over 2 Kinds of people:

There are only 2 kinds of people in this world, those that find this blog hilarious and those that have no sense of humor whatsoever.

De grootste discussie aller tijden is denk ik toch of je een toiletpapier rol voor of achter langs moet doen…

2 Kinds of People-Afb016

Ik ben toch duidelijk type B. Ik vind het zo makkelijker papier aanpakken en afscheuren =)

Ik ben benieuwd naar jullie meningen!

 

Views: [425]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*