Over Being Inspired By

Logo Being Inspired By

Welkom op BeingInspiredBy.nl

Blognaam oorsprong

Laat ik beginnen hoe ik op deze blognaam ben gekomen. Zoals sommige weten ben ik iemand die graag mijn ervaringen deelt met anderen, en laat dit toevallig in de vorm van een blog zijn. Ik had eerst “Lisa’s Daily Life” in gedachte, maar dat zou meer de indruk wekken dat ik elke dag iets deel uit mijn leven, hoewel dit gedeeltelijk waar is, wil ik eigenlijk mensen gaan inspireren aan de hand van mijn blogs! Vandaar dat ik ben gekomen op “inspiration”

Met mijn blog BeingInspiredBy.nl (afgekort BiB) wil ik mijn ervaringen delen met jullie en hopelijk brengt het jullie inspiraties om dingen anders te gaan doen in het dagelijks leven.

Dingen waar ik graag over schrijf, zijn het volgende:

    • Kookrecepten
    • Eten en drinken
    • Producten en gadgets reviews
    • Handige tips in het dagelijkse leven

Kortom alles wat ik leuk vind om te doen! =)

Logo Being Inspired By
Logo Being Inspired By
En hierbij presenteer ik mijn eigen ontworpen logo! Ik ben heel erg dol op sterretjes, vandaar het gebruik van 3 sterretjes als logo. Verder heb ik opgezocht naar de betekenis van een sterretje. Volgens tarot kaarten (om te voorspellen), hebben sterretjes als kenmerk: hoop, spiritualiteit, vernieuwing, inspiratie, sereniteit.

Ik heb mijn logo zo ontworpen dat het op een vallende ster lijkt. Er wordt vaak gezegd om een wens te doen bij het zien van een vallende ster. Hiermee brengt het dus hoop met zich mee. Zodoende heb ik inspiraties opgehaald voor het ontwerpen van mijn logo.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blog? Volg mij dan op mijn social media kanalen die weergegeven zijn aan de rechterkant van de website.

Groetjes,

Lisa Yeng

 

Views: [295]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*